Forum klasy Ig. Wymiatacze!:D
przyjaciel
No to jak było bo mnie nie było
kuźwa wszystko mnie mija
No żałuj kotku że Cie nie było... normalnie ominęła Cię ekstra zabawa.... lolowo było jednym słowem.... a jak nie wierzysz to zapytaj orzeszka...
Było zabójczo!! A Orzeszek wywijał jak baletnica
WiemKimJestem żałuj że Cie nie było...
no to fakt że orzeszek wywijał jak mało kto.... ale cool impreza była co nie Probówka.....??
Dzięki Wam wszystkim.... już sobie mogę wyobrazić jaki będzie ekstrra nasz półmetek a potem studniówka..... (jak przejde oczywiście......) Pozdrowionka dla Was wszystkich...
przyjaciel
Probówka napisał:
WiemKimJestem żałuj że Cie nie było...
to WY żałujcie że mnie nie było
..aha to znaczy że my to nie gwiazdy tak.....?? no to ja czuję że znowu będę musiała się na kogoś obrazić
a wiesz potem to już nie wystarczy że mi pokarzesz......
no jasne jasne... winny się tłumaczy.... sorry Was w ogóle wszystkich za dzisiaj wybaczcie mi proszę byłam nie znośna ale to wszystko przez to że ta .........*********** szkoła już mnie doprowadza do szału...... JESZCZE RAZ SORRY WAS WSZYSTKICH...... (mam cichą nadzieję że mi wybaczycie...) Pozdrowionka Słoneczka
klasowicz
Słoneczko........ NIe przejmuj sie Jedziemy na tym samym wózku (hehe nie wiem jak sie miescimy... hehe we dwie, może to dla bliźniaczków taki.....
) Ja też mam dość..... Ja chce święta!!!!! Wolne!!!!!!!
WiemKimJestem: staramy się nie pisać swoich postów jeden za drugim, jeśli chcemy coś dopisać używamy przycisku "edytuj"
hm..... Andrzejki były wypas......... kiedy to powtórzymy ??
Ostatnio edytowany przez Ł-ośliczka (2006-12-04 19:48:48)
Dzięki wam za wsparcie i przebaczenie... ja tak na ogół to już rzeczywiście muszę mieć MEGA powód żeby być zła...... no a wyszło jakoś tak dziwnie... nie wiem czy zauważyliście ale dzisiaj było już o niebo lepiej... ale spoko ... fajnie wiedzieć że można na WAS polegać nie tylko w szkole ale także poza nią...... kochani jesteście..... Pozdrowionka SŁONECZKA <buziak>